Policy & PR

© Copyright
Allt material (ej pressmaterial) om inget annat anges, ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen.
Det står tydligt under varje bild om det är jag – Birgitta Olsson – som är fotograf.
Vill du låna någon bild eller text? Maila och fråga, tack!
OBS! Mina bilder eller texter får inte på något sätt användas i inlägg/hemsidor där det kan kränka andra, såsom vid diskriminering, rasism, pornografiskt eller vid andra kränkande områden. Jag avsäger mig ansvaret för vad andra gör som inte tar hänsyn till denna information och respekterar mina regler.


Reklam/annonser
Jag använder annonser och länkar från affiliatenätverk och sponsrade inlägg är tydligt märkta. Jag följer marknadsföringslagen och strävar efter att följa riktlinjer enligt Konsumentverket.
Sponsrade inlägg/annonser märks alltid! Ex: ”Inlägget innehåller annonslänkar” som text i inläggen och som egen kategori ”Annonslänkar”.


Arbetsmaterial/produktprover

Jag tar tacksamt emot produktprover från företag, distributörer och PR-byråer. Vem som bestämmer om och när materialet publiceras på denna blogg gör alltid jag själv. Lägg märke till att allt som skrivs kring produkterna är enligt mina uppfattningar/åsikter samt upplevelser.
Jag står för det jag tycker och därför viktigt att allt som skrivs är med mina egna ord och på mitt sätt att uttrycka mig. Jag reserverar mig för eventuella felskrivningar.


Egen företagare

Använder bloggen både arbetsrelaterat och i privat bruk.

 

Företag: Yonova Illustration & Förlag
Godkänd för F-skatt och är momsregistrerad